bilder från idag


ut i det fina vädret

helloj alla fina! vädret idag är underbart, så jag ska snart sticka hem till agnes och dit kommer victoria och linnea och klara cokså, så ska vi nog ta lite nya bilder, eller jag vill ta lite nya bilder. om vi tar bilder så kommer jag ju klart lägga ut de på bloggen. hoppas det blir så här fint väder ikväll också, jag har kasnke inte sagt riktigt hur jag ska göra ikväll, men först ska jag hem till familjen niklasson, sen efter maten så sticker jag och emilia hem till linnea och firar valborg, hur sent det blir vet jag inte.
ni får ha en bra valborg sötisar!

zonläger steg 2

godmorgon bloggen! nu är jag redo för zonläger. tagga tagga tagga!
jag kommer inte hem före klockan fyra så jag kommer nog inte blogga nu på dagen, kanske kommer ett litet inlägg på kvällen, får se.
imorgon är det varlborg, en annan sak som jag taggar till!
ha en bra söndag allihopa!

är sugen på att göra om bloggen

hej på er alla finisar. idag är det lördag och det är riktigt chill. det händer inte så mkt idag för min del. ska nog bara ta det lugnt, kanske ska träffa emilia idag, men vi får se hur det blir. men en sak vet jag att min morfar kommer hem till oss idag och ska fira mina systrar. så det blir nog lite tårta och god mat tror jag. annars är allting bra. hade snert tänkt att göra om bloggen, tycker den är lite tråkigt, fast jag ska först ta lite nya och fina bilder, men det är ju inte så lätt i detta vädret. det är ju snart maj, då brukar det alltid vara jätte fint väder.
jag glömmde blogga igår, dåligt av mig, men jag hade så mycket annat för mig. efter skolan tog jag bussen hem till lisa i horterup, när vi kom fram dit så visade hon mig sitt hur, det va riktigt fint asså. efter det så krängde vi söt saker som typ pannkarkor med bannan och sirap och chokladsås och nutela och massa annat sött, och vi gjorde våran egna milkshake. när vi hade käkat klart gick vi ut med hennes hund, sen efter det så ville jag se horterup lite, så vi cyklade först och hyrde en film (breaking dawn) sen cyklade vi bara lite i hofterup, där är riktigt mysigt. efter det tog vi ut lite godis och satta oss ute i vårsolen och solade, inte för att det tog så mycket tror jag, men det va skönt med lite värme, sen åt vi och tittade på filmen och spelade gitarr och sånnt mysigt. sen näe klockan va 11.00 kom min pappa och hämtade mig. så kom jag hem och satte mig framför tvn en stunde sen gick jag och la mig. det va min fredag. detta inlägget blev lite långt men jag kände att jag hade tid att sitta ner och bara blogga.
här kommer bilderna från gårdagen!

Torsdag

Yee, idag är det torsdag och jag ska träna om en halvtimme. Matchen igår gick bra, vi vann med 3-1. Så det va nice. Skolan idag va inte så nice, torsdagar är så tröga för då längtar man bara till fredagen, och när vi slutar imorgon ska jag med Lisa hem plus att efter det har vi fyra dagars ledigt, jag vet inte riktigt vad jag ska göra på Valborg, börjar få lite panik. Ska ta ut mitt te som står i mikron nu.
Tänkte bara säga att jag ska ändra min text storlek, den är väldigt liten. Gör det så fort som möjligt.


I min onepiece

Hej sötnosar, just nu sitter jag i min onepiece i soffan och bara myser med tv och marabou kaka, tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg nu. Sitter och laddar för ikväll för att då ska jag spela match i fotboll, kommer nog bli skit kallt, särskilt om det regnar. Men först ska jag plugga lite svenska och lite kemi.
Puss på er alla!


Blixtrar och dunder

Hej alla läsare, fy vad äckligt väder det blev fort asså, jo jag skulle berätta om imorgon. Vi slutade typ en timme tidigare än vanligt, sen stack jag och Lisa till lucys och fikade där, sen efter det gick vi till center syd och shoppade lite, jag shoppade ett skal och ett bar svarta ballerina skor. Efter det gick jag till handbolls avslutningen i nyvångs hallen. Och sen stack jag hem. Nu ska jag in i duschen.
Puss på er!


Snabbt inlägg

Ska snart träna så det får bli ett snabbt inlägg, bloggar mer när jag kommer hem sen, kommer även då blogga om gårdagen som jag spenderade med söta Lisa, riktigt mysigt va det.
Ska dra nu titta in på bloggen sen ikväll också!


Zumba

Zumba med mamsen och syrran, uppfriskande, sen rakt in i duschen och nu sitter jag här och bloggar. Det är typ vad jag he gjort idag, riktigt tradig dag. Men det kommer nog bli bättre imorgon för då slutar vi 40 minuter tidigare. Sen ska jag med Lisa till center syd och shoppa, eller för det mesta bara chilla runt och ha kul. Hoppas ni har haft en bra dag, pussis på er alla!


Ready for training

Om ungefär en timme ska jag träna i detta fina vädret, det va ju inte så fint innan idag, men nu lyser solen och jag hoppas den gör det. Det är första gången detta året som vi ska träna på vanligt gräs, längtar så, skolan idag var riktigt dryg, den är alltid dryg på tisdagar, det ända som är kul är idrotten, fast idag hade vi bandy och ja det gick ju sådär,
Se ya cuties !
Över söta vi är, jag med min älskade Agnes!


I min säg

Just nu ligger jag i min säng och bara slappar med mobilen, har pluggat hela dagen och tränar handboll så är lite slut. Imorgon ska jag förmodligen träna fotboll, och plugga igen, alla mina inlägg handlar om samma sak, plugg och träning, ska nog sluta blogga om att jag tränar och pluggar, ser att jag för en massa gillningar på instagram, ni får gärna följa mig och gilla mina bilder, josefinetroneby@instagram.
Sleep Well sweeties !


Mot Habo ljung

Snart sitter jag på bussen till Michelle, ska bli riktigt roligt att träffa henne igen, det va jätte länge sedan. Jag vet inte hur länge jag stannar där men jag vet att kg måste hem och plugga lite spanska ikväll så det blir nog inte för sent.
Kanske kommer ett till inlägg sen till er.


god bless the broken road

disko nästa, på tolvåker. jag är inte alls taggad men jag blir nog det för att jag ska först hem till klara och äta pizza där med tjejerna och fixa oss, tjejerna är då lisa linnea agnes klara & jag. diskot slutar 11 så jag kommer nog inte blogga mer idag för att som jag skrev i förra inlägget så ska jag sälja kakor imorgon i bjärred och vi ska börja sälja klockan tyo så jag måste gå upp ganska tidigt, och gå inte gå och lägga mig försen. för att jag hatar att vara trött och veta att man inte får sova.
puss på er alla fina läsare.

Baka hela dagen

Idag har jag bakat hela dagen för att jag ska stå och sälja kakor på bjärreds centrum med Elin på lördag, för att vi ska till Holland med fotbollen, fast jag har faktiskt gått i skolan, tränar och pluggar också.
Dagens Josefine idag, kommer bild längre ner.
Grön tröja med en vit blus under och jeans, sovit med en fläta så att håret kr lockat sig lite.


Andra dagen i skolan

Andra dagen i skolan och jag är reda. Skit trött. Sen så har vi matte prov och sånnt. Strax ska jag sticka till handbolls träningen, faktiskt ganska taggad för det. Att komma ifrån plugget och läxerna hemma.


tröjan klar

tröjan är klar nu, eller ja det är ett linne men men. det blev inte så mycket sy, det blev faktikst inget sy alls, jag klippte bara lite i den. så det tog inte så lång tid. det kommer en bild senare i inlägget.
snälla mina kära fina läsare, kan ni sprida min blogg till andra för jag har inte alls många läsare just nu, det kan ha varit för att jag tog ett blogg uppehåll, men jag vill gärna ha tilbaka alla mina läsare. i förra inlägget skrev jag att jag inte hade något att göra, och det va helt sant. jag har inte gjirt något på hela dagen. bara kollat tv och läst lite svenska för att vi har prov nu på tisdag. denna dagen har varit riktgit tråkig. och vem lägger ett prov direkt efter ett lov. men nu ska jag ner och förbereda mig för imorgon. för att hela dagen imorgon ska jag vara på zonläger i glumslöv. jag hoppas verkligen att det inte regnar.
jag hör nog v mig imorgon kväll. ciao!

har ingenting att göra

tjena på er alla fina! rubriken säger allt, har absolut inget att göra. tänkte gå ut en runda med musik i öronen och kameran och se om man kan ta lite fina vårbilder, fast trör inte det. vädret är ju räligt. men lite friks luft skadar ju ingen. jag har också tänkt att sy om lite kläder, fick lite insperation av min fina vän lisa dolck, så kolla in bloggen lite senare idag för jag kommer förmodligen lägga upp en bild. men dags för mig att ta på mig jacka, skor och hörlurar och ut i det blåsiga vädret. ha en jätte bra söndag så ses vi!
och glömm inte att kolla in den här puddingens blogg http://lisadolck.devote.se/ .

underbara spanien

räcker med inlägg för idag så jag säger godnatt, see yaa!

mätt efter påskmiddag

har nästan precis kommit hem från en påskmiddag hos mormisen, man blir alltid så mätt när man äter påsk/jul middagar. jag har fått lite påskpresenter idag också, en massa godis, 200 kr av mormor, 50 av farmor plus att innan vi åkte till spanien fick jag ett mobilfodral av mamma och pappa som var en förtidig påskpresent. nu har jag bestämt mig för att visa vad jag shoppade i spanien och om jag årkar kommer jag göra ett collage med alla (bra) bilder som jag tog i spanien.
jag shoppade ....
en rosa pike tröja
en jeans vest
ett par jeans shorts
och en eyeliner (som bara kostade 15 kr).
och som ni ser så har victoria börjat fixa bloggen till mig, tack victoria du gjorde min dag din lilla ängel. glömm inte att kolla hennes blogg http://victoriacarlssons.blogg.se/ .

Happy easter

Påskdagen idag, jag och min familj ska hem till mormor och äta där. Fast nu ska jag bara plugga, känns bra att göra det på ett lov och på en lördag men jag måste det för att vi har svensk prov på tisdag. Jag kommer snart lägga ut en massa bilder från resan. Ska bara redigera och så först.
Glad påsk till er alla.


home sweet home

nu är jag hemma igen. det var riktigt nice i spanien. fast vädret va sådär, det regnade de sista dagarna, men det första va det sol. men inte har man fått någon färg, nej. vi kom trea i cupen och fick en medalj och en buckla. men vi har inte bara spelat match utan shoppat och så också. vi shoppade lite i barcelona. sen så har man ju varit med kompisarna och det va nog det roligaste.
nu nör man har varit i spanien har man ju tagit lite bilder så jag ska försöka fixa en ny header så fort som möjligt.

RSS 2.0