Badet nästa

Kom hem från träningen för ett tag sedan. Sen har jag ätit och nu ska jag ta mig ett bad. Efter det är det dags att plugga lite fysik. 12 sidor :o
Ja, vi hör imorgon förmodligen.
Min Facelook för idag.


gör om bloggen

som ni ser ser det lite konstigt ut nu. jag är inte så bra på det här med att fixa bloggar, men jag försöker. idag har jag varit med linnea, clara, josefine, michelle & isabell. de sov här igår natt. nu ska jag gå och lägga mig i sängen och lyssna på musik. godnatt.

Grattis pappi!

Idag fyller min pappa år. Ett stort grattis till dig pappa.
Just nu sitter jag i bilen på tolvåker, för att vi har samling till en match. Taggs nu.
Jag bloggar kanske ikväll.
Ses!


extrem makeover

kommit ut ur duschen - check
målat naglarna - check
och nu sitter jag och läser lite kemi. om syror och baser. rikitg kul. eller inte.
snart ska jag plugga lite spanska glosor också. inte heller kul. men det måste göras.
imorgon e det torsdag, bara två dagar kvar till helg. jippie. ska förmodligen träffa mina gamla tjejklasskompisar och ha det lite mysigt. tjoo!

saknar sommaren

snart ska jag gå ut i vinterkylan och sälja tulpaner. det är något som jag verkligen inte känner för att göra. bort med snön fram med värmen, säger jag.
bild tagen från sommaren 2011 den 1 maj.

Godnatt

Dags för mig att sussa. Eftersom det är måndag imorgon och då är det skola. Så jag måste få min lilla sömn. Jag tror jag skippar handbollsträningen imorgon, för att idag på första matchen stukade jag tummen, kan man säga. Så jag hoppar det imorgon. Har bestämt mig för att plugga, sen gå ut och sälja tulpaner.
Vi hörs.


<3


Vandrar i snön

Påväg till en handbolls match. Nu får vi tagga mot H43. Typ en halvtimme efter matchen har slutat är det samling till en annan match som jag ska spela i Trelleborg. Önska mig lycka till!


Espresso house

På ILVA. Är här med familjen och kollar på möbler. Kommer kanske ett senare lördags inlägg, vem vet?


Vi har det bra vi här bak i bilen och ...

Nu sitter jag i bilen med Linnea och Victoria påväg hem från hörby, där vi har spelat handboll. Hur det gick säger jag inte.
Just nu sitter jag och Victoria och pratar om snobben. Haha, lite roligt jag vet. Senare ikväll ska jag hem och äta och duscha. Vi hörs imorgon!


Zumba

Snart ska jag till tolvåkershallen och träna Zumba med handbollslaget. Haha, jag tror nog att det kommer bli kul. Eller ja se kul ut. Så ska snart gå och byta om. Men först ska jag blogga lite. Sitter här och dricker mitt te och läser lite spanska. Som jag har sagt innan mycket plugg nu. Ja, men ha en trevlig onsdag alla!

Plugga!

Nu när man är tillbaka från lovet och går i skolan igen så kommer läxorna. Känns som att plugga är det enda man gör. Just nu sitter jag och pluggar engelska.
Kom precis hem från jb lödde. Har varit där med Agnes och klara och kollat på skolan. Den var faktiskt riktigt fin, fast lite liten men vad gör det.
Vi hörs, för nu ska jag återgå till pluggning.


Drar till skolan nu

Kanske bloggar i eftermiddag, får se. För idag ska jag gå och se hur nya jb lödde ser ut.
Puss på er.


Monday today

Och när som helst sticker jag till handbollen. Kommer typ hem runt halv 8 och äter sen och så...
Det har varit lite segt idag i skolan men så är väl alla måndagar.
Hur har ni haft det?
Här är dagens Josefine.


Mormors place

Just nu ligger jag i sängen hos mormor och bloggar på min underbara blogg. Som ni kanske fatta ska jag sova här i natt med min mamma och mina systrar. Vi har ätit här och spelat lite kort och sånt. Innan idag spelade jag en handbolls match mot Hässleholm i Hässleholm. Det gick faktiskt bra, vi vann och de gick ganska bra för mig. Efter det åkte vi hem och duschade sen typ en timme senare skulle vi in till lund och kolla på elit handboll med laget. Det var h43 vs lugi. Lugi vann tror jag, men jag ska inte tråka ut er med mitt handbollssnack. Tänkte bara berätta att jag hade tänkt blogga i morse men jag va för trött. Ja, egentligen är jag för trött för att blogga nu också men jag gör det endå. Puss o godnatt!


agnes all day


Skolan stod i lågor

Ja,det är faktiskt sant halva skolan brann. Vi hade musik och larmet gick. Vi fick gå ut och stå där typ i en kvart, och jag hade bara en t-shirt. Frös sönder. Sen gick alla in på badet för att varma sig. Men inte bara det. Vi fick vänta jätte länge på att få komma in. Och när vi väl var inne var halva skolans korridorer svarta på golvet och avspärrade. Jag var hemma lite över halv 5..


killing me softly

musik prov på torsdag, och jag känner att jag verkligen inte kan någonting. jag känner heller inte för att blogga idag, men vad gör man inte för sina läsare. jag, tror nog bara att jag måste sova. så godnatt på er alla. och se till så att satistiken inte sjunker mer...

Dagens Josefine


Last day

Sista dan innan skolan börjar, och jag ska bara njuta och ta det lugnt. Just nu sitter jag och ska äta min lilla lunch. Ikväll ska jag träna handboll, vet inte riktigt om det tillhör det lugna men ja ja...
Efter maten ska jag och syrran spela lite Wii.


Gossipgirl all day long

Ja nästan iellafall. Kanske inte hela dan för att i förmiddags var jag och spela cup som jag har skrivit i förra inlägget. Det gick väl sådär, vi gick inte vidare men men...
Nu ska jag bara njuta av min söndagskväll med familjen och ha kul på de sista lovdagarna. Kanske ska träffa Agnes imorgon, vi får se.


Nilssons place yesterday evening

Ja igår va min familj hos familjen Nilsson och käkade. Det var riktigt kul och gott. Idag ska jag inte göra någontingting, bara ta det lugnt och slappa. För imorgon ska jag spela en fotbolls cup och vi har samling 7.15. Så ska nog gå och lägga mig tidigt idag. Nu måste jag ta ut min baguette från ugnen, Ser ya.

inlägg från michelles dator

passar på att blogga nu när michelle är nere och slår in en julklapp till mig. vi är liter efter ssom ger varandra julklappar nu, men ja.. jag är jätte nervös. vill veta vad det är. jag hade rätt om att det skulle bli kul, det har varit jätte roligt hittils. imorgon kommer mormor och hämtar mig här och kör hem mig. sen på kvällen ska min familj till familjen nilsson. altså agnes, amanda, tessan & lasse. vi hörs imorgon. puss. och alla ni som kan, följ mig på instagram josefinetroneby@instagram.

Nästa Michelle

Strax ska jag sticka till Michelle i Habo ljung, ska sova där inatt och det kommer nog att bli sjukt kul. Har inte träffat henne på länge.
Dagens outfit kommer här. Bilden kanske blir lite rolig för att jag bloggar från mobilen.


statistiken sjunker

och det är inte bra. sprid gärna min blogg.
idag har jag varit och åkt skridskor med linnea och klara. vi åkte inne i lund på färs & frosta arena och va där typ jätte länge. mina tår va typ is bitar när vi gick där ifrån. efter det stack vi till centersyd för att shoppa på mellandags rean. det blev inget för mig.
just nu sitter jag med ansiktsmask och webbar med michelle.
ha det bra alla läsare.
bambis på hal is

min nyårs outfit & facelook


not been update the last two days..

ledsen för det. har inte haft tid att blogga. eller jag har nog haft tid men inte tagit mig tid.jag är iellafall ledsen för det.
har precis kommit upp från ett varmt bad efter första fotbollsträningen efter uppehållet. kändes riktigt skönt att träna igen efter julen och allt godis.
min dag idag om man inte räknar med träningen har varit väldigt slö. jag gick upp klockan 11.00, gjorde min frukost och gick och satte mig framför tv och kollade på gossipgirl. det blev typ gossipgirl hela dan förutom när jag gjorde amerekanska pankakor. jag tog receptet ur maria montazamis bok som jag fick i julklapp.
dessa ingredienser behöver du.
här är resultatet, som jag då själv gjorde.

Första inlägget för detta året.

Har precis ätit mammas scones och druckit lite te till det. Frukosten idag blev en liten brunch. Jag var lite onyttig också för att jag drack cidern som blev över från igår plus en choklad doppad jordgubbe. Bra start på det nya året.
Idag ska jag bara ta det lugnt. Kolla lite tv eller gossipgirl dvd. Ja men ha en fortsatt trevlig start på det nya året.

RSS 2.0