tror jag tar ett bloggupehåll

efter som min blogg ser ut som den gör, och jag har inte tid med att fixa den eller att blogga, så tror jag att jag pausar. fast håll koll på bloggen ifall jag skulle börja blogga igen, när den är fixad och så. annars önskar jag er alla ett trevligt lov.

Alone

Jag och Victoria kör träning imorgon istället för att fira, eller jo vi firar på vårt sätt!
Glad alla hjärtans dag ni lyckliga!


Maria montazami

Tror inte att det är sant, jag kom hem idag och tittade bland posten, så låg där ett grönt kuvert som var till mig. Jag öppnade det och så i det låg en autograf från Maria montazami, och det var skrivet med en vanlig penna, mitt namn var skrivet med vanlig penna på kuvertet. Riktigt coolt eller, och bredvid autografen var det ett litet rött hjärta.
Snart kommer Michelle hit, så ska vi fika och hon ska vara här hela kvällen.


Mellis

Nu är det dags för mellis, haha om man nu fortfarande säger så. Ska äta riktigt mycket, för att jag är jätte hungrig. Efter det ska jag plugga lite historia, vi har prov på romarriket imorgon. Nu när jag ändå snackar om prov så vill jag bara säga att vi fick tillbaka båtar musik prov idag, och jag fick 30/35 det är ju ändå ok, men det som stör mig är att om man hade 31 fick man A! Fatta en poäng.
Aja ska iellafall träna fotboll idag tror jag, vi hörs.
Dagens outfit...


its soon valentines day


it is soon valentines day


I'am a lonly girl and i want love

Sitter här i min soffa och tittar ut, fy vad vädret är omysigt och kallt, och om en timme ska jag ut och träna. Det känns förfärligt. Men jag njuter så länge med min onepiece och mitt te och min gitarr.
Fast igentligen borde jag plugga engelska verb, fast det för jag senare.
Känner att jag behöver lite kärlek. Det är något som saknas och det är en kille!
Josefine idag...


Skridsko time

Nu drar jag och Olivia ut och åka skridskor. Hoppas vi inte bryter några ben.
Matchen som jag spelade imorse gick bra, vi vann med typ 19-7. Och det gick faktiskt ganska bra för mig. Kanske bloggar lite ikväll, vem vet?
Ciao!


känner för att göra ett lång inlägg

tex om min dag idag, vad jag har gjort, vad jag gör, vad jag ska göra & vad som händer imorgon.
för det första är jag riktigt ledsen att min blogg ser ut som den gör, men jag vet inte hur jag ska fixa den.
men ni kan väl stå ut lite till?
jag vaknade runt 9 morse, vilket jag tycker är tidigt för att vara mig. sen fixade jag mig osv.
när jag var klar skulle jag och pappa och olivia ut och åka skridskor på golfbanan här hos oss. asså inte på golfbanan men på en damm på golfbanan. men jag ville inte riktigt, fast pappa och olivia åkte endån och jag hände med och fikade. det är riktigt kallti i sverige nu. för när jag var ute då frös mina fingrar till istappar. det är ju -13 ute. sen cyklade jag hem för att äta lunch och efter ett tag kom agnes hit. vi bakade cupcakes, som jag ska lägga upp bild på lite senare i inlägget. och sen så bara chillade vi ett tag tills hon skulle hem.
just nu sitter jag och bloggar som ni kanske fattar. men jag har verkligen inget för mig idag. sitter och drogar min dator, men jag vet inte vad jag ska göra på den. sitter här och tvekar på om jag ska kolla på melodifestivalen.
e det bara jag eller visst har melodofestivlalen blivit tradigare.
imorgon biti ska jag upp och spela handbollsmatch.
här kommer en bild på vara cupcakes .

Min fredag

Vaknade.
Stack till skolan.
Va i skolan.
Gick hem.
Kollade tv och chillade.
Lämnade tulpaner.
Gjorde sås.
Åt mat.
Åt godis och crème brulé.
Kollade på filmen 2012.


Dagens josefine


Träslöjd

Om några minuter så ska jag in på träslöjd, tagga järnet nu. Efter det är det matte, inte lika taggad. Men man måste ju ha matte. Efter skolan ska jag hem och plugga. Typ as mycket. För vi har jätte många läxor till imorgon. Tillexempel musik prov! Jag fattar typ ingenting. Jag kanske hinner med en handbollsträning oxå vem vet.


RSS 2.0