det börjar ta sig ..

hejsan. somnade nyss. det var riktigt skönt. har varit jätte trött mu ganska länge. somnat ganska sen och vaknat tidigt. imorgon är det fredga. tagga. då kommer förmodligen lisa och sover här. tror jag. ska träna beatchhandboll med klasslaget imorgon också. har inte sägt det men jag och några kompisar från tolvåker ska ställa upp i ov beatchhandboll näsat tisadg. en annan sak jag taggar till.
idag i skolan hat vi haft friluftsdag, eller vad man säger. det va bara i två timmar och dom timmarna slösade jag bort på att spela brännboll. det var så tråkigt det kan bli. men snart måste jag byta om. ska träna fotboll idag.
här får ni lite bilder på min outfit, men också på våran pool. känns som den kommer bli klar snart. så ja, hela min rubrik handlade om poolen. längar!

Godmorgon

Godmorgon på er! Jag kommer upptatera mer under dan. Outfit och så. Kan ief berätta att jusst nu sitter jag på so:n. En riktigt chill lektion asså!
Bild från gårdagen med Adelle!


Träslöjd

Godmorgon mina änglar!
Nu sitter jag på träslöjden och har värkligen ingenting. Har blivit klar med mitt skåp som blev så jätte fint, eller inte. Efter skolan ska jag vara med Adelle. Sen ska vi cykla till bb för att spela handboll, i det här vädret. Jippie! och något ännu roligare är att nästa lektion har vi matte prov. Tagga som in i! Haha det kommer inte alls gå bra.


Nya inköp

Fotbollsskor - teamsportia
Beskydd - teamsportia
Regnjacka - teamsportia
Bodylotion - kicks


Så trött på detta

Snart sticker jag till centersyd med familjen. Uppdaterar inom kort vad jag har köpt.


På bussen

Jusst nu sitter jag på bussen på väg till skrylle, ett friluftsställe. Inte alls kul. Det regnar osså. Och Linnea är ju social, med musik i öronen och allt. Hörs lite senare.


Ingen uppdatering idag

Jätte jätte dåligt av mig, men kan berätta snabbt om dan, skola, match, vi förlorade, inget mer om detta hörs imorgon, ingen skola för mig då, klassen ska på utflykt!
Hejsvej!


Vad tycks?


lite lat får man endå vara

nu e det kväll och jag är jätte trött, så jag kopierade denna bilden direkt från victorias blogg.
har typ precis kommit hem från barsebäcks hamn. vi firade mamma och mormor där idag med en god middag. mums, fast nu är jag så riktigt övermätt.
ni fåren kvällens outfit på köpet.

Shortsen


Min älskade mamma

Halloj, idag är det söndag och morddag. Det är säkert många som skriver om det idag, men det är bara att acceptera jag är en av dom!
Igår/idag halv dygnade jag med Victoria och Linnea, vi gick och la oss klockan 5. Innan det grillade vi hamburgare och marshmellows, hur det nu stavas. Vi stack till maxi för att handla allt det, sen efter det badade vi i Victorias bubbelpool och bastade i hennes bastu med ansiktsmask och tidningar. En massa mys med en massa tjejesnack. Kommer en massa bilder sen från kvällen, men sen får jag inte glömma att igår shoppade jag också lite. Ett pst hös vita shorts från Gina.

 

 


@i min säng

Godmorgon! Såg nyss att det hade blivit ett litet fel med det förra inlägget, det publicerades aldrig, men jag skrev det ief i går kväll. Uppdaterar mer under dagen!


Stranden

Hej alla fina. Har typ precis kommit hem från strand fest eller vad man ska kalla det. Vi va typ 20-30 pers som bara träffades snackade och umgicks, härlig kväll. Men det va lite kallt. Innan jag stack till stranden va jag med Agnes och lina och käkade pizza. Hade riktigt roligt innan också. Fast skolan va inte lina kul, vi sprang ip rundan , gast jag är ändå ganska nöjd. Sprang sju varv 8,2 km på 37 min. De andra dåliga va att vi hade ett oförberett svenskprov. Tack alla som gjorde denna dagen lyckad!


dagens josefine

hejsan, jag har inte kunnat blogga, för när jag och ebba va, gjorde vi något konsigt med min dator, så alla bokstäver har bytat plats.
hade tänkt blogga lite om dagen.  denna dagen har inte varit så speciell, har varit i skolan, sen tränat och bara tagit det lugnt.
här kommer lite bilder som jag också har hunnit ta.
dagens josefine

Solat

Hej! Efter skolan idag gick jag hem och solade direkt, jag silade typ i två timmar och det tog sig ganska bra. Måste jobba på min bränna. Senare ikväll ska jag träna fotboll, men just nu ska jag äta.
Här kommer dagens Josefine
Ciao


At the beatch

Hejsan sweethearts. Här ligger jag på stranden och solar medans jag väntar på mina kompisar. Min syrra körde mig hit på moppen, det va ett tag sedan jag åkte den, så det va en härlig känsla. Men berättade kanske inte Att detta är första beatchhandbolls träningen . Tagga tagga! Det bästa på hela måndagen!
Puss!


Loppis

Hejsan på er alla i det fina vädret. Ligger här ute och solar, så kan ju göra ett litet inlägg. Igår bloggade jag inte. Dåligt av mig. Men jag va iellafall med Ebba sen på kvällen va det handbollensdag, så alla lag med föräldrar och så träffades på krogen i lödde, men jag och mina kompisar tyckte att det va så tradigt där, så vi stack hem till Fabian istället och kollade fotboll och bara hade det chill. Tack till alla som gjorde gårdagen lyckad!
Idag har jag och min familj varit på barnloppis och solt kläder och så. Vi kämpade faktiskt ganska bra på det. Sen käkade vi en ben och Jerrys glass innan vi stack hem.
Men jaja, dags för mig att gå tillbaka till solningen!


lisa & agnes


Mando

Hejsan sötnosar. Idag har jag varit med Agnes och Lisa i hofterup, alltid lika mysigt med dom asså. Först gjorde vi våran egen pizza som vi sen hade med oss på picknick, sen fotade vi lite i "hofterups å", som igentligen va typ en 1 m älv. Lägger upp bilder från dagen sen. Nu sitter jag i baren på Mando och väntar på att få bord.
Hör av mig, puss!


Före och efter


är det verkligen torsdag idag

tjena mian läsare. idag är det torsdag, vilket som det verkligen inte känns som, men iellfall igår va jag och agnes och klara på avicii:s konsär, så jäkla bra. vi träffade ganska många från lödde där. sen på kvällen sov vi hos agnes och vi har varit hos henne hela dagen. men vi stack liten runda till centersyd för att köpa rosa hårfärg på burk, men istället köpte vi en typ maskara borste till håret som man kunde färga slingor med, så vi stack sen till salongen och lockade håren och färgade de, fast färgen kommer ju åka ut när man duschat.
men bilder kommer sen från mobilen i ett annat inlägg, pallar inte lägga in bilderna på datorn.
men vi hörs imorgon.
puss!

Avicii

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3031056/images/2012/pic_202855652.jpg" class="image">


Desperate housewifes

Hejsan sötnosar, just nu sitter jag och tittat på desperate housewifes, riktigt bra är det, jag rekommenderar, det går på tisdagar klockan 9. Idag har jag gått i skolan, ganska självklart , sen när jag gick hem kollade jag på skaneboll.se och jag är vidare till skånelägret. Haha så jäkla glad, skånelaget nästa. Sen efter det spelade jag en fotbolls match, den gick inte lika bra, vi förlorade med 1-2 men sånnt händer. Snart ska jag hoppa i duschen.
Love Josefine!


Måndag

Hejsan alla sweeties. Idag är det måndag, blää! Hatar måndagar, fast denna va endå helt okej. Va med Victoria efter skolan, och det va hon som gjorde denna måndagen bra, har alltid väldigt roligt med henne, skrattar nästan alltid så jag kisse på mig. Men det va faktiskt inte det enda. Idag är det mamma & pappas bröllopsdag , de har varit gifta i 18 år nu. Grattis till er! Så vi fick äta oxfilé till middag och prinsesstårta till efterrätt, det gjorde min dag. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!
Dagens Josefine


Godnatt bloggis

Nu ska jag pömsa till sängs. Jag kan vara snabbt berätta om hur det gick idag på lägret, jag tyckte att det gick ok. Jag hoppas att jag går vidare, men man vet aldrig, det är hård konkurrens. Jag ligger här i sängen, och mina ben värker, särskilt mina knän, har börjat tejpa de nu, för jag har sån där sladder tror jag det heter. Godnatt!


Godmorgon

Godmorgon snyggisar! Just nu sitter jag i bilen påväg till Helsingborg, för art spela zonläger steg 3. Tagga tagga tagga! Jag hör av mig ikväll. See yaa!


Ny inköpta saker

Grönt linne - bikbok
Stickad kofta - bikbok
Rosa jeans - bikbok
Vit blus - bikbok
Tubtop - bikbok
Bh svart - lindex
Bh vit - lindex
Bruna sandaler - city bird
Ring - fick den av bikbok för jag hade handlat så mkt. Tummen upp för det!


Mot väla

Dags för shopping, hör av mig senare.


forever alone a friday

här sitter jag på mitt golv helt ensam, en fredag kväll. jag kan välja att sticka upp till den där festival kvällen, men efter som jag precis har spelat match, duschat och ätit, så årkar jag inte. dessutom är den ute, och jag pallar inte bara stå ute och lyssna på liveband. så istället sitter jag har med kamera, data och mobilen och smsar med lisa & micke. funderar på att se ett litet avsnitt av gossipgirl, det va ju ett tag sedan. saknar det så hilmla mkt, men jag kommer inte ihåg var jag är.
imorgon ska jag till väla och kolla skolavslutnings klänning. har redan hittat en, men den är från gina, så det är nog många som kommer ha en sånn. kommer så klart lägga upp om jag har shoppat något, så ni kommer få se det.
en sak som är konstigt är att jag bor typ 700 m från centrum, där festivalen är. och jag hör musiken hit.
vadå högt?

i mediateket

hejsan sweeties. just nu sitter jag här på so lektionen i mediaeket och bloggar. riktigt chill lektion, för att jag har inget att göra. efter denna lektionen ska vi ha svenska förhör, inte lika chill.
efter skolan idag ska jag bara hem, sen ska jag spela match mot trelleborg. i detta vädret, riktigt räligt asså. var är sommaren!?
ja, iellafall så ska jag nog dra tillbaka klassrummet nu.
jag hör av mig med dagens outfit och lite annat senare idag.
puss!


Drick den

Hej alla! Ni måste höra Mange makers nya låt, drick den, den va inte lika bra som Mange bjuder, men om man lyssnar på den mkt kommer den säkert bli jätte bra. Idag har jag varit med klara hela dagen. Efter skolan stack jag till klara, sen hängde jag med henne till hennes gitarr, efter det skjutsade jag henne till mig. Och här hemma kollade vi på MFF- HIF . Det blev 3-0 till Malmö. Jippie! Forsa Malmö. Men vi hade inte kanal+ här hemma, så vi fick leta as länge efter live streaming. Men vi hittade det till sist, sen kom mamma hem med mc till oss, så dagen blev jätte lyckad. Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.
Bloggar imorgon, puss!
Dagens outfit


MFF - HIF

Ursäkta bilden!


dagens josefine

jag är riktigt trött nu, så jag årkar inte blogga om min dag. den har varit precis som alla andra dagar, inget speciellt kul.
här kommer min outfit.
tröja- abercrombie and fitch
jenas-jc

Skoltrött tjej

Hejsan alla fina! Idag har jag gått i skolan, precis som alla andra. Det va riktigt tradigt, ska inte klaga nu, men jag e jätte trött på skolan.
Nu ska jag prata om lite annat, jag typ inte gjort något idag mer än att bara chillat och tränat. Just nu sitter jag och kollar på GCB, den serien är helt konstig. Jag känner mig mot negativ, så jag går och lägger mig nu tror jag.
Godnatt!


Mot Malmö


Tillbaka efter en härlig joggingtur

Halloj sweethearts, nu är jag tillbaka efter 5km joggingtur i detta fina vädret. Jag måste säga att det va riktigt skönt. Just nu sitter jag och solar, och ska snart in i duschen. Efter det sticker jag och Olivia och pappa till Malmö för att kolla på MFF när dom spelar, sen ikväll ska vi äta pizza också kommer mamma hem från Budapest. Skola imorgon, och jag ät så riktigt skoltrött, bläääää!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3031056/images/2012/pic_201432561.jpg" class="image">


Ut och springa


Min lördag

Hejsan alla sweeties! Idag har det varit lördag, och det är det inte så länge till. Idag har när jag vaknade, körde jag och pappa till bjärred för att lämna kakor, som jag kanske har sagt innan så säljer vi kakor varje lördag på bjärred centrum, men som tur är e det slut nu. Senare idag har jag hjälpt pappa att tvätta bilen, stuckit till ip och träffade kompisar där, sen därifrån hängde Micke, klara och Noa med mig hem, sen stack vi till klara och kollade på Borat där. En mysig lördag. Har haft lite dålig uppdatering, men har inte årkat blogga. Imorgon ska jag ut och springa, antingen med Linnea eller utan. Sen på kvällen ska jag kolla fotboll, en MFF match. Men ska försköna hinna ta lite bilder. Godnatt på er !


På svenskan

Just bu sitter jag på svenskan och ja, jag gör ingenting, det är helt kaos alla sitter med telefonerna och vår lärare bryr sig inte, så jag kan väl göra ett litet inlägg, efter denna lektionen ska vi bada, inte jätte taggad för det. Sen har vi elevens val, och där har jag musik, det e faktiskt kul när man sjunger bra låtar. Sen efter det som jag skrev igår, så ska jag hem till Micke. Alla mina fina läsare, får ha en trevlig fredag.
Här kommer dagens outfit.


Godnatt

Godnatt bloggen, har haft dålig uppdatering idag, förlåt för det, men jag kan berätta lite snabbt vad jag gjort idag. Idag i skolan spelade vi fotbollsturnering, så lite av lektionerna gick bort, det va skönt, efter fotbollen slutade vi och då stack jag hem och la mig och solade, men inget märke efter solen idag heller , blir lite trött på min bränna. När jag hade solat i en timme stack jag på fotbollsträning, sen när jag kom hem var ju tvungen till att baka, för på lördag ska vi sälja kakor med laget, sen har jag mest bara chillat, vi har inte haft någon läxa till denna veckan, så det va nice. Imorgon ska vi bada med klassen, sen efter skolan åker jag bussen hem till Micke och ska va där, kanske ska träffa klara, Noa och Agnes, ni får se hur det bli imorgon, märkte att inlägget inte blev så kort, men vad gör det?
Godnatt på er!


Älskar detta vädret!

Den här dagen kan inte bli bättre, först får man reda på att jag har gått vidare på zonlägret steg 3. Blev jätte glad när jag såg mitt namn i listan, sen så cyklade jag hem och då såg jag att en grävmaskin grävde på vår tomt, asså det betyder att de börjar bygga våran pool! Sen tog jag in posten och såg att jag och mina kompisar va på förstasidan av kävlingenya. Sen sp ikväll ska vi äta på lucys som jag sa, och snart ska jag ut och sola och ta en bit utav tårtan från igår. Mumsig dag!
Hoppas ni har det lika bra!
Puss!


grattis lillasysteryster

hejsan alla finisar! idag börjar skolan som jag har skrivt innan, det suger verkligen! men det är kul att få träffa alla kompisarna igen. nu i morse sjöng jag och min familj för min lillasyster som fyller nio år idag. grattis!
sen hoppade jag in i duschen, riktigt skönt faktiskt. snart ska jag ner och göra min frukost, men jag kan ju först blogga lite om min dag. efter skolan ska jag inte göra så mkt, mest typ sola och kanske göra lite läxa om vi har någon. sen ska jag inte träna idag för att vi ska äta middag på lucy´s. kommer nog bli jätte mysigt. det är min dag. kanske kommer ett inlägg lite senare! kramis!

klara micke & danne

hello på er sweeties, efter alla gästerna stuckit hem, drog jag till klara. där va jag med henne micke och danne, det var riktigt mysigt, och man fick sommarkänslor, sen kom man och tänka på att man skulle till skolan imorgon, blääää! men iellafalll så när vi va hos klara gick vi ut till en stor äng och grillade marshmellows, vi hade lite problem med grillen, men det funkade. sen efter det stack vi hem till klara igen, för att det va skit kallt och så satt vi inne på hennes rum och spelade kort, en lyckad dag säger jag bara. nu ska jag gå och göra mig lite mat, sen gå och lägga mig för att ja som jag sa, det är skola.
puss och godnatt på er alla finisar!

1 maj

godmorgon finisar! hur mår ni idag? själv mår jag bra, fast min allergi e så jäkla störd, det kliar i mina ögon hela tiden, sen blir ögonen helt röda och tjocka, inte alls roligt. idag fyller min storasyter 16, stort grattis till henne. så släkten kommer hit idag, så ska vi fira henne och min lillasyster som fyller 9 år imorgon, känner mig lite mobbad, alla firar dom emn inegn firar mig, fast jag blir ju firad om typ ett halv år.
jag börjar känna att jag har brist på läsare, så ni får gärna sprida bloggen, eller skriva i en kommentar vad ni önskar att jag ska ha som jag inte har, tex tävlingar, dagens blogg... eller något sånnt. men nus ka jag börja städa.
men ha en bra första maj.
plus att tagga INTE skolan imorgon!

RSS 2.0