Ny inköpt

Denna mobilväskan shoppade jag igår, tycker faktiskt om den jätte mycke, jag ska ha den i Spanien vet ni, vara två dagar kvar, iiii!
Så idag ska jag packa, jag ska också upp en runda på centersyd sen för att det är ju VIP kväll.


Avercrombie and fitch

Efter som att jag inte har bloggar så har jag inte berättat att jag har varit i Danmark i helgen och shoppat, där shoppade jag två saker på abercrombie and fitch, och lite saker till. Det var riktigt roligt att vara där, vi shoppade nästan i typ 9 timmar.
Snart ska jag sticka och träna handboll, första gången vi tränar med klister, kommer nog att bli ganska svårt, även fast jag har spelat några matcher med klister innan så..


hade tänkt börja blogga igen

ja, jag hade faktiskt tänkt börja blogga igen, nu när våren kommer och man kan ta lite fina bilder. jag älskar verkligen vädret. och inte bara det utan om 5 dagar åker jag till spanien med mitt handbollslag. kommer att bli så himla kul. ser fram imot det, och jag måste snart börja packa. fast ni får ta och acceptera min blogg ett tag till för jag kan inte fixa den än, eller jag ska inte fixa den utan det är victoria som ska göra det, men först måste jag börja ta lite nya frächa bilder.

RSS 2.0